Over ons

Inklappen Toon info
Informatie over onze bruidsfotografie

Het is voor ons een grote eer om jouw bruiloft te fotograferen. PHOTO40 zorgt ervoor dat je een prachtig blijvend aandenken aan deze speciale dag krijgt. Hieronder leggen we kort uit hoe wij werken. Voor meer informatie over onze bruidsfotografie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Voorbeelden vind je in ons portfolio.

Twee fotografen op uw bruiloft

Een bruidsreportage wordt altijd door ons samen uitgevoerd. Op die manier missen we geen enkel moment en wordt jullie bruiloft vanuit verschillende perspectieven vastgelegd. Tijdens de ceremonie proberen we zo weinig mogelijk op de voorgrond te treden en gaan we vooral registrerend te werk. Wel denken wij graag actief mee om een originele bruidsreportage te maken.

Alle bruidsfoto’s digitaal

Je ontvangt binnen een maand na de bruiloft alle door ons geselecteerde foto’s digitaal op DVD. Omdat wij met professionele fotoapparatuur werken, zijn deze foto’s van hoge resolutie en zeer geschikt voor afdrukken en vergrotingen. Natuurlijk maken wij de foto’s ook geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld Facebook en gebruik in e-mail. Tevens worden alle trouwfoto’s nagekeken op kleurbalans, helderheid, contrast e.d.

Een luxe fotoalbum

Je kunt de trouwfoto’s door ons laten verwerken tot een prachtig fotoalbum. Je hebt daarbij verschillende keuzes. Ten eerste bieden wij een budget trouwalbum aan. Meer informatie daarover vindt u in ons blog. Daarnaast zijn er de zeer luxe handgemaakte fotoalbums van Verka. Tot slot is het natuurlijk de mogelijkheid om uw trouwalbum handmatig te laten opmaken door ons. Binnen deze keuzes bestaan erg veel mogelijkheden. Wij kunnen u daar alles over vertellen.

De mooiste trouwfoto op dankkaart of canvas

Wilt u na de bruiloft uw gasten op een unieke manier bedanken voor hun aanwezigheid? Dat kan door middel van een persoonlijke dankkaart. Hiervoor gebruiken we een trouwfoto, verfraaid met tekst. Deze worden gedrukt op ansichtkaartformaat, zodat u ze gemakkelijk kunt versturen. De mooiste trouwfoto van kunnen wij afdrukken op canvas. Met een afdruk van een trouwfoto op canvas haalt u een mooie herinnering aan uw bruiloft in huis.